fotros travel agency

ویزای تایلند

قیمت ویزای تایلند

55 دلار آمریکا

این قیمت بدون در نظر گرفتن هتل می باشد

خانم ستوده

(402)021-88899111

با انتخاب شایسته سایت فطرس
برای

اخذ ویزای تایلند

با خیالی آسوده از سفر خود لذت ببرید....

جهت مشاوره در رابطه با ویزای تایلند می توانید
با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمائید:
111 99 888 - 021    داخلی: (402)


1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 4 قطعه عکس 4*6 یا 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، تمام رخ، بدون لبخند، بدون عینک (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل یا کپی واضح از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

4) اصل گردش حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 15 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 50.000.000 ريال باشد.

*تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت کامل و دقیق

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

اگر قصد سفر تفریحی به تایلند را دارید یا تور تایلند رزرو کرده‌اید، لازم است پیش از سفر به این کشور ویزای توریستی دریافت کنید. ویزای توریستی تایلنددر حال حاضر نیازی به مصاحبه ندارد و گردشگران تنها با ارائه مدارک خود به این سفارت در تهران، می‌توانند ویزای گردشگری بگیرند.مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند، سه ماه پس از صدور آن است.

مشاهده مطالب مرتبط: